Téli takaró fólia 75 x 75 cm 3db/csomag

Cikkszám: TF30096
Téli növényvédelem bézs, 60g/m2, levegő és vízáteresztő, hatékony védelem.
Téli takaró fólia 75 x 75 cm 3db/csomag
Cikkszám: TF30096
1 990 Ft

 Növény Védő Téli Takaró „Gyapjú”

Termékleírás:

A Növény Védő Téli Takaró „Gyapjú” egy innovatív megoldás, amely hatékony védelmet nyújt növényei számára a hideg téli hónapokban. A 30 g/m² sűrűségű, nem szőtt polipropilén anyagból készült takaró kiváló légáteresztő képességgel rendelkezik, ami lehetővé teszi a növények számára, hogy lélegezzenek, miközben megóvja őket a hőmérséklet változásaitól és a széltől. Könnyű és egyszerűen használható, így a növények védelme gyorsan és hatékonyan megoldható. A 75 x 75 cm méret és 48 cm átmérő ideális a kisebb cserjék, évelő növények és fiatal fák védelmére. A fehér szín nem csak esztétikus megjelenést biztosít, hanem segít tükrözni a napfényt, így további védelmet nyújtva a növényeknek. Minden csomag 3 db takarót tartalmaz, így több növény is védelemben részesülhet egyszerre. A Hollandiából származó termék garantálja a kiváló minőséget és tartósságot.

Technikai Adatok:

Anyag: Nem szőtt polipropilén

Sűrűség: 30 g/m²

Átmérő: 48 cm

Méret: 75 x 75 cm

Szín: Fehér

Csomag tartalma: 3 db

Származási hely: Hollandia

Felhasználási Területek: Ideális választás kisebb cserjék, évelő növények, fiatal fák és más érzékeny növények védelmére a téli időszakban. A takaró használható kertekben, balkonokon, és teraszokon egyaránt, ahol a növények védelme a hideg és a szél ellen szükséges.

Előnyei:

Hatékony védelem: Megóvja a növényeket a hőmérséklet változásaitól és a széltől. Légáteresztő: Biztosítja a növények számára a szükséges légcserét, elősegítve ezzel az egészséges növekedést. Könnyű és egyszerű használat: Gyorsan és könnyen felhelyezhető, így nem igényel sok időt vagy erőfeszítést. UV-álló: A fehér szín segít tükrözni a napfényt, további védelmet nyújtva. Economical: 3 db-os csomagolás, így több növény is védelemben részesíthető egyszerre. Tartós: A kiváló minőségű anyag és a Hollandiából származás garantálja a hosszú élettartamot.

2 - 5 munkanap