Téli takaró fólia 250 x 314 cm x Ø 2 m

Cikkszám: TF30132--34
Téli növényvédelmi takaró, 70g/m2, 5m, optimális légáteresztés.
Téli takaró fólia 250 x 314 cm x Ø 2 m
Cikkszám: TF30132--34
12 220 Ft

Növény Védő Téli Takaró „Gyapjú”

Termékleírás:

Tökéletes védelmet nyújtó takaró a téli időjárási kihívásokra készült, különösen a hőmérsékleti változások és a szél ellen. Ez a takaró 70 g/m² sűrűségű nem szőtt polipropilénből készül, 2 méter átmérővel és 250 x 314 cm hosszúsággal rendelkezik, ami kiválóan alkalmassá teszi a nagyobb növények, például cserjék és fák fedésére. A könnyű és légáteresztő anyag biztosítja a növények optimális körülményeit, míg a praktikus zsinór és cipzár rögzítés lehetővé teszi a gyors és egyszerű felhelyezést. Technikai Adatok:

Anyag: Nem szőtt polipropilén

Sűrűség: 70g/m²

Átmérő: 2 m

Hosszúság: 250 x 314 cm

Színek: Bézs, Fehér, Zöld

Származási hely: Hollandia

Felhasználási Területek: A takaró ideális a kertben található nagyobb növények, például díszcserjék és fafajták téli védelmére. Előnyei: Megbízható védelem a téli hőmérsékleti ingadozásokkal szemben. Erős szél elleni védelem. Légáteresztő anyag, amely nem fojtja a növényeket. Könnyű rögzítés a zsinórral és cipzárral. Személyre szabott színválaszték, amely illeszkedik a kert általános kialakításához.

Vásárlási Információ: Kérjük, hogy a vásárlás előtt válasszon a rendelkezésre álló színek közül, amelyek a legördülő menüből állíthatók be.

2 - 5 munkanap
Szín: