Szűrő FiltraClear 4500 Set

Cikkszám: 1355160
Ubbink szivattyú, Filtraclear 4500, kiváló vízszűrő rendszer.
Szűrő FiltraClear 4500 Set
Cikkszám: 1355160
71 850 Ft

FiltraClear 4500 Gravitációs Átfolyású Szűrő Szett

Termékleírás: A FiltraClear 4500 egy gravitációs átfolyású, kétkamrás szűrőrendszer, amely kifejezetten a kerti tavak tisztán tartására lett tervezve. Az 1500-4500 liter közötti méretű tavakhoz ajánlott, ez a szett minden szükséges komponenst tartalmaz a hatékony víztisztításhoz, beleértve a speciális szűrőközeget, szivacsot, biológiai derítőket és egy 5 Wattos UV-C egységet.

Felhasználási területek: A szett tökéletes választás a kerti tavak szűrésére és tisztán tartására. A gravitációs átfolyású kialakítás biztosítja a folyamatos, zökkenőmentes működést, míg az UV-C lámpa hatékonyan pusztítja el az algákat és a káros mikroorganizmusokat, ezzel is támogatva a tó ökoszisztémájának egyensúlyát. Jellemzők: A mechanikai és biológiai szűrési folyamatok kombinációja biztosítja a víz tisztaságát és egészségét. A könnyen karbantartható szűrőelemekkel ez a rendszer ideális azok számára, akik kevés karbantartást igénylő megoldást keresnek.

Adatok: Az UV-C egység 5 Watt teljesítményű, ami elegendő a kisebb-méretű tavak algamentesítéséhez. A szűrő teljes térfogata 25 liter, ami jelentős mennyiségű szennyeződés megkötésére képes, így a víz tiszta és egészséges maradhat.

Gyártó: UBBINK

Származási hely: Hollandia

2 - 5 munkanap