Pumpa Elimax 9000

Cikkszám: 1351306
Ubbink szivattyú pumpa, Elimax 9000, kiváló minőségű és megbízható.
Pumpa Elimax 9000
Cikkszám: 1351306
81 790 Ft

Elimax Kerti Tavi Szivattyú

Termékleírás:

Az Elimax kerti tavi szivattyú magas minőséget képviselő termék, ötéves garanciával. Kettős kimeneti funkciójával egyaránt képes ellátni a kerti tavak szűrőinek és a vizuálisan látványos patakoknak vagy vízeséseknek a működtetését. A készülék egyszerűen szerelhető, fekete öntött műanyag kivitelű, ami biztosítja tartósságát és ellenálló képességét a külső környezeti hatásokkal szemben.

Jellemzők: Könnyű összeszerelhetőség. Tartós, fekete öntött műanyagból készült test. Megbízhatóan magas minőségű komponensek.

Adatok:

Vízszállítási kapacitás: 8800 liter óránként.

Energiatakarékos működés: 215 watt.

Maximális emelési magasság: 5,2 méter.

Tartozék szórófejek: 1 db Volcano, 1 db Lava (water bell), 1 db Foam spray. Csatlakozó mérete: 1 inch. Figyelmeztetés:

A szivattyú száraz helyzetben nem üzemeltethető, csak teljesen víz alatti használatra alkalmas.

Gyártmány: UBBINK

Származási hely: Hollandia

Termék előnyei: Az Elimax szivattyú ideális választás azok számára, akik egy multifunkcionális, erős teljesítményű és megbízható szivattyút keresnek kerti tóhoz. A kettős kimenet lehetővé teszi, hogy a szivattyú egyszerre több kerti vízi elemet is ellásson, növelve ezzel a rendszer hatékonyságát. A különféle szórófejek segítségével változatos vízképeket hozhatunk létre, amelyek fokozzák a kerti tó vizuális vonzerejét. A készülék 5 éves garanciája pedig hosszú távú nyugalmat és biztonságot nyújt a felhasználók számára.

2 - 5 munkanap