Pumpa Xtra 3900

Cikkszám: 1351953
Ubbink szivattyú pumpa, Xtra 3900, nagy teljesítményű kerti szivattyú.
Pumpa Xtra 3900
Cikkszám: 1351953
39 450 Ft

Xtra Kerti Tavi Szivattyú

Termékleírás:

Az Xtra kerti tavi szivattyú kivételes ár-érték arányú megoldást kínál a kerti tavak és vízi látványelemek szivattyúzására. A két év garancia biztosítja a vásárlók bizalmát és elégedettségét. A szivattyú kettős kimenete lehetővé teszi, hogy egyszerre működtesse a szűrőt és a vízköpőt vagy szökőkutat, növelve ezzel a kerti tó esztétikai és funkcionális értékét.

Felhasználási területek: Ideális a kerti tavak szűrőrendszeréhez, valamint a csobogók és vízköpők működtetéséhez, amelyek növelik a kerti tó élővilágának gazdagságát és a látványt.

Jellemzők: A szivattyú könnyen összeszerelhető, és a fekete öntött műanyagból készült ház garantálja a termék hosszú távú tartósságát. Az energiahatékony működés hozzájárul a gazdaságos és környezetbarát használathoz.

Adatok:

A szivattyú óránként 3900 liter víz átfolyását képes biztosítani, csupán 110 wattos energiafelhasználás mellett. A 4,2 méteres emelési magasság biztosítja, hogy a víz megfelelő magasságba kerüljön a vízköpők és szökőkutak számára. A csomagolás tartalmaz egy Volcano és egy Foam spray szórófejet, amelyek változatossá teszik a vízi játékokat. A 1/2” méretű csatlakozás lehetővé teszi az egyszerű telepítést és illesztést a legtöbb standard csőrendszerhez.

Fontos megjegyzés: A szivattyút csak víz alatti használatra tervezték; szárazon történő üzemeltetése nem megengedett!

Gyártó: UBBINK

Származási hely: Hollandia

2 - 5 munkanap