Pumpa Xtra 900

Cikkszám: 1351950
Ubbink szivattyú pumpa, Xtra 900, megbízható és hatékony.
Pumpa Xtra 900
Cikkszám: 1351950
17 800 Ft

Xtra Kerti Tavi Szivattyú

Termékleírás:

Az Xtra kerti tavi szivattyú remek ár-érték arányú választás a kerti tavak és vízi elemek üzemeltetésére. Kettős kimenetével egyaránt alkalmazható szűrők és vízköpők vagy szökőkutak működtetésére. Kompakt méretével, könnyű szerelhetőségével és gazdaságos működésével ideális választás lehet minden kerti tó gazdájának.

Jellemzők: Könnyű összeszerelhetőség, felhasználóbarát design. Ellenálló, fekete öntött műanyag szerkezet. Gazdaságos üzemeltetés kis teljesítményű motorral. Technikai adatok:

Szivattyúzott vízmennyiség: 900 liter/óra.

Fogyasztás: 18 watt.

Emelési magasság: 1,8 méter.

Szórófejek: 1 db Volcano és 1 db Lava (water bell). Csatlakozó méret: 1/2”. Megjegyzés: A szivattyú száraz állapotban nem működtethető, kizárólag víz alatti használatra szánták!

Gyártmány: UBBINK

Származási hely: Hollandia

Garancia: 2 év

Termék előnyei: Az Xtra szivattyú előnyei közé tartozik az energiatakarékosság, a hosszú élettartam és a két különböző vízi funkció egyidejű támogatása. A szivattyú segít a tó vizének tiszta és mozgásban tartásában, miközben a mellékelt szórófejekkel egyedülálló vizuális élményt nyújt. Az UBBINK márkájú szivattyú a 2 éves garanciával megbízható berendezést ígér a kerti tavak számára.

2 - 5 munkanap