Fejsze üvegszálas nyéllel

Cikkszám: FEM1424
Widerway üvegszálas műanyag fejsze, tartós és könnyű.
Fejsze üvegszálas nyéllel
Cikkszám: FEM1424
7 100 Ft

WIDERWAY Üvegszálas Fejsze

Termékleírás:

A WIDERWAY üvegszálas/műanyag fejsze kiváló minőségű, strapabíró szerszám, amely több súlykategóriában érhető el: 1,2 kg-tól 2 kg-ig. Az üvegszálas/műanyag nyél kombinációja rendkívüli tartósságot és könnyű használatot biztosít, miközben a fejsze súlyát optimalizálja a hatékony és kényelmes munkavégzés érdekében. A termék Kínában készül, ahol a modern gyártási folyamatok biztosítják a termék megbízhatóságát és tartósságát. Technikai Adatok:

Elérhető súlyok: 1,2 kg, 1,4 kg, 1,6 kg, 1,8 kg, 2 kg

Nyél: Üvegszálas/Műanyag Gyártmány: WIDERWAY

Származási hely: Kína Felhasználási Területek: Kerti munkák, ágak és kisebb fák vágása Tűzifa készítése és egyéb hasítási feladatok

Telepítés és Karbantartás: A fejsze karbantartása egyszerű, rendszeres élezést igényel a vágóél éles és hatékony állapotban tartásához. Az üvegszálas/műanyag nyél karbantartása minimálisra csökkenthető, és a nyél megtisztítása egyszerűen elvégezhető.

Előnyei: Tartósság: Az üvegszálas/műanyag nyél hosszú élettartamot és megbízhatóságot kínál.

Választható súly: A különböző súlykategóriák lehetővé teszik, hogy minden felhasználó megtalálja a számára megfelelő fejszét. Ergonomikus tervezés: Kényelmes használatot és csúszásmentes fogást biztosít. Könnyű kezelhetőség: Az üvegszálas/műanyag nyél könnyű súlya megkönnyíti a hosszabb munkavégzést.

Kérjük, válassza ki a kívánt súlykategóriát a kosárba helyezés előtt.

2 - 5 munkanap
Súly: