Hasító fejsze 4 kg

Cikkszám: 14162
Juco hasítófejsze, 4 kg, erőteljes és hatékony tűzifa hasítás.
Hasító fejsze 4 kg
Cikkszám: 14162
15 900 Ft

JUCO Hasító Fejsze Bükkfa Nyéllel

Termékleírás:

A JUCO által készített hasító fejsze, melyet kovácsolt, edzett acélból gyártottak, kiváló választás a nagy igénybevételt jelentő hasítási feladatokhoz. A 4 kg súlyú fej garantálja a mélyebb és tisztább vágást, miközben a bükkfa nyél hozzájárul a kényelmes fogáshoz és az ütési erő optimális átadásához. Ez a robusztus szerszám, mely Lengyelországban készült, tökéletes társ a tűzifahasításhoz, akár otthoni, akár professzionális környezetben.

Technikai jellemzők:

Anyag: Kovácsolt, edzett acél a tartósság és az ütésállóság érdekében.

Súly: 4 kg, ami erőteljes hasítást tesz lehetővé.

Nyél: Bükkfa, amely ismert a rugalmasságáról és tartósságáról.

Szárnyazási hely: Lengyelország

 Felhasználási területek: Tűzifahasítás: Ideális a kemény és lágy fafajták hatékony hasítására. Általános Barkácsolás: Megbízható eszköz a háztartási és mezőgazdasági munkák során.

Termék előnyei: Erős Vágóél: A kovácsolt acélból készült fejsze hosszan megőrzi élességét. Ergonómikus Nyél: A bükkfa nyél csökkenti a vibrációt és javítja a felhasználó komfortérzetét. Robusztus Kialakítás: Ami garantálja a megbízhatóságot és a hosszú élettartamot.

A JUCO hasító fejsze ideális választás mindazok számára, akik egy megbízható, hosszú távú befektetést keresnek a tűzifa előállításához és egyéb hasítási munkákhoz.

2 - 5 munkanap