Falhüvely alumínium

Cikkszám: FHA7600
76 mm alumínium falhüvely a kéményrendszer biztonságos csatlakoztatásához, tartós.
Falhüvely alumínium
Cikkszám: FHA7600
1 420 Ft

Falhüvely Kémény Csatlakozáshoz 76 mm

Termékleírás:

A kémény csatlakozáshoz szükséges falhüvely tartós és ellenálló anyagból készült, 0,5 mm-es vastagsággal. A natúr alumínium színű falhüvely kiválóan illeszkedik a kéményrendszerhez, biztosítva a csővezetékek és a kémény közötti stabil és biztonságos kapcsolatot. Választható átmérő 76 mm- től 150 mm- ig. Magyarországon gyártott, CE minősítéssel ellátott termék, amely garantálja a minőségi előállítást és az európai szabványoknak való megfelelést.

Technikai Adatok:

Anyagvastagság: 0,5 mm

Méret : 76 mm

Szín: Natúr alumínium

Származási hely: Magyarország

CE minősítés száma: 1415-CPD-56(C-11/2013)

Felhasználási Területek: Kéményrendszerek falhoz való csatlakoztatása Telepítés és Karbantartás: A falhüvely telepítése egyszerű, és nem igényel speciális szerszámokat. A hosszú távú tartósság érdekében rendszeres ellenőrzés és karbantartás ajánlott.

Előnyei: Tartós Anyag: Az 0,5 mm vastagságú anyag biztosítja a termék hosszú élettartamát. Szabványos Minősítés: A CE minősítés biztosítja a termék megfelelését a szigorú európai szabványoknak. Széles Méretválaszték: Lehetővé teszi a különböző méretű kéményrendszerekhez való alkalmazkodást. Magyar Gyártmány: A helyi gyártás biztosítja a termék megbízhatóságát.

Kérjük, válasszon méretet a kosárba helyezés előtt.

2 - 5 munkanap