Szaporító tálca átlátszó fedéllel

Cikkszám: VET210
Műanyag tálca csíráztatáshoz
Szaporító tálca átlátszó fedéllel
Cikkszám: VET210
3 660 Ft

Szaporító Tálca Átlátszó Fedéllel

Termékleírás:

Ismerkedjen meg a fröccsöntött műanyagból készült Szaporító Tálcánkkal, amely a növények szaporításához nyújt kiváló megoldást. A merev műanyag szerkezetű tálca rendelkezik egy átlátszó fedéllel, ami nemcsak a fényt engedi át, hanem két csúsztatható szellőzőnyílással is felszerelt, lehetővé téve a hőmérséklet és a páratartalom szabályozását.

Két különböző méretben érhető el: egy kisebb, 18 x 37,5 x 24 cm-es, és egy nagyobb, 21 x 55 x 31 cm-es változatban, így biztosan megtalálhatja a szükségleteinek megfelelő méretet.

A megjelenített ár a kisebb tálca méretre vonatkozik, a választott méret a kosár melletti füleknél állítható be.

Termékeink Hollandiából származnak, így garantált a minőség és a megbízhatóság. Technikai Adatok:

Két méret: 18 x 37,5 x 24 cm és 21 x 55 x 31 cm

Anyag: Fröccsöntött merev műanyag Fedél: Átlátszó, csúsztatható szellőzőnyílásokkal Származási hely: Hollandia Felhasználási

Területek: Ideális eszköz otthoni és professzionális használatra egyaránt, tökéletes választás a magok, dugványok és kis növények szaporításához.

Előnyei: Szabályozható környezet: A csúsztatható szellőzőnyílásoknak köszönhetően optimális hőmérséklet és páratartalom biztosítható. Átlátszó fedél: Folyamatos megfigyelést tesz lehetővé, míg a fény átjut a növényekhez. Választható méretek: Két különböző méretben kapható, hogy minden igényt kielégítsen. Holland minőség: A megbízható és tartós anyaghasználat garantálja a termék hosszú élettartamát. Környezeti Hatás: A tálcák használatával hatékonyabbá teheti a szaporítási folyamatot, miközben csökkenti az öntözéshez szükséges víz mennyiségét, hozzájárulva ezzel a környezeti fenntarthatósághoz.

2 - 5 munkanap