Takarófólia eperhez (fekete)

Cikkszám: F30224
Eper termesztés piros takarófólia, fényvisszaverő, UV stabil, hatékonyság növelő.
Takarófólia eperhez (fekete)
Cikkszám: F30224
3 600 Ft

Takarófólia Eperhez (Fekete)

Termékleírás: Ez a kifejezetten eprekhez kifejlesztett fekete talajtakaró fólia ideális választás az eperültetvények számára. A fólia segít a gyomnövekedés megakadályozásában, megőrizve a talaj nedvességét, és így elősegíti az eperfa növekedését.

A fóliában ültetőnyílások nincsenek előre kialakítva, ezáltal a felhasználó a saját igényei szerint alakíthatja ki a lyukakat bármilyen vágó- vagy perforáló eszköz segítségével.

A polietilén anyagból (LDPE + LLDPE) készült fólia 50 mikron vastagságú, és UV védelemmel van ellátva a hosszú élettartam érdekében.

Két méretben elérhető: 1,4 x 10 méter és 1,4 x 20 méter.

A termék Hollandiából származik, és magas minőségi standardokat követ.

Technikai Adatok:

Anyag: Polietilén fólia (LDPE + LLDPE) Anyagvastagság: 50 mikron UV védelem: Igen Választható méretek: 1,4 x 10 m, 1,4 x 20 m

Szín: Fekete

Származási hely: Hollandia

Felhasználási Területek: Eperültetvények talajtakarása Gyomnövekedés megakadályozása és a talaj nedvességének megőrzése Telepítés és Karbantartás: A takarófólia telepítése egyszerű, közvetlenül a talajra helyezhető és a kívánt méretre szabható. A karbantartás minimális, rendszeresen ellenőrizni kell a fólia állapotát, és szükség esetén cserélni.

Előnyei: Saját kezű lyukkialakítás: Flexibilis felhasználást tesz lehetővé. UV védelem: A napsugárzás káros hatásai elleni védelmet nyújt.

Holland minőség: Kiváló anyaghasználat és tartósság. Könnyű telepítés: Gyors és egyszerű kihelyezést tesz lehetővé.

2 - 5 munkanap