Csőbilincs

Cikkszám: FB7602
Füstcső kályhacső bilincs, tartós rögzítés a füstelvezető rendszerben.
Csőbilincs
Cikkszám: FB7602
-10%
1 960 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára. 1 764 Ft

Csőbilincs Fekete 76 mm

 

Termékleírás:

Ez az acél csőbilincs kifejezetten kályhákhoz, kandallókhoz lett tervezve, hogy biztosítsa a csövek stabil és biztonságos rögzítését. A 0,5 mm anyagvastagság megfelelő tartósságot és hőellenállást biztosít. A termék méretei 76 mm-től 150 mm-ig terjednek, így széles körben alkalmazható különböző átmérőjű csövekhez. Fekete és fehér színben kapható, ami egy modern és professzionális megjelenést kölcsönöz a rendszernek. Magyarországról származik, és CE minősítéssel rendelkezik, ami a termék megfelelését jelzi az európai szabványoknak.

Technikai Adatok:

Méret: 76 mm

Anyagvastagság: 0,5 mm

Szín: Fekete

Származási hely: Magyarország

CE minősítés száma: 1415-CPD-135 (C-11/2013)

Felhasználási Területek: Füstcső rendszerek rögzítése

Telepítés és Karbantartás: A csőbilincs telepítése egyszerű és nem igényel különleges szerszámokat. Az acél anyag könnyű karbantartást és hosszú távú tartósságot kínál.

Előnyei:  Könnyű, tartós és korrózióálló. Szabványos Minősítés: A CE minősítés garantálja a termék európai szabványoknak való megfelelését. Választható Méretek: Lehetővé teszi a termék illeszkedését a különböző átmérőjű csövekhez. Magyar Gyártmány: A helyi származás biztosítja a termék minőségét és megbízhatóságát.

Kérjük, válasszon átmérőt a kosárba helyezés előtt.

2 - 5 munkanap