Vékonyfalú könyök 0,5 mm 90°

Cikkszám: FKA120
Füstcső kályhacső könyök, vékony, 120 mm, 90 fok, rugalmas kéménykialakítás.
Vékonyfalú könyök 0,5 mm 90°
Cikkszám: FKA120
2 720 Ft

Vékonyfalú Füstcső Könyök 120 / 90°

Termékleírás:

Ez a vékonyfalú füstcső könyök 90°-ban hajlított, hogy megfeleljen a füstelvezető rendszerek térbeli kihívásainak. A 0,5 mm-es falvastagság biztosítja a könnyű kezelhetőséget, miközben elegendő stabilitást nyújt a hő és a füstgázok ellen. A könyökön található ráncolt végek biztosítják a csövek könnyű és biztonságos csatlakoztatását. Választható átmérők 120 mm és 150 mm között. A termék fekete színben kapható, ami jól illeszkedik a legtöbb kályha és kémény esztétikájához. Macedóniai gyártású és CE minősítéssel rendelkezik, ami garantálja az európai szabványoknak való megfelelést.

Technikai Adatok:

Falvastagság: 0,5 mm

Átmérő: 120 mm

Dőlésszög: 90º

Csatlakozás: Ráncolt végű

Szín: Fekete

Származási hely: Macedonia

CE minősítés száma: 1888-CDP-2660

Felhasználási Területek: Füstelvezető rendszerek könyökcsatlakozása Telepítés és Karbantartás: A könyökcsatlakozó könnyen telepíthető és karbantartható, a ráncolt végek segítik a szoros és biztonságos illesztést.

Előnyei: Könnyű Szerelhetőség: A ráncolt végek könnyű illesztést biztosítanak. Tartós Anyag: A vékony, de erős falvastagság hosszú távú használatot garantál. CE Minősítés: Az európai szabványoknak való megfelelés biztosítása. Esztétikus Design: A fekete szín elegáns megjelenést kölcsönöz.

Kérjük, válasszon méretet a kosárba helyezés előtt.

2 - 5 munkanap