Füstcső vékonyfalú 0,5 mm

Cikkszám: FA05120250
Füstcső kályhacső vékonyfalú, sokoldalú és könnyű használat.
Füstcső vékonyfalú 0,5 mm
Cikkszám: FA05120250
2 160 Ft

Vékonyfalú Füstcső 120 / 250

Termékleírás:

A vékonyfalú füstcső, melynek anyagvastagsága 0,5 mm, ideális választás kályhák, kandallók és egyéb fűtőberendezések beltéri füstelvezetéséhez. Az átmérők (120 mm, 130 mm, 150 mm) és hosszúságok (250 mm, 500 mm, 1000 mm) széles választéka lehetővé teszi, hogy mindenki megtalálja a megfelelő méretű füstcsövet a saját igényei szerint. Megjegyzendő, hogy a 150 mm-es átmérőből a 25 cm-es hosszúság nem elérhető. A csövek ráncolt végű csatlakozással készülnek a könnyű telepítés érdekében. A füstcsövek színe fekete, ami hozzájárul a letisztult megjelenéshez és könnyen illeszkedik a többi kéményelemhez. A termék Macedóniában készül és CE minősítéssel rendelkezik, ami a megfelelő európai szabványoknak való megfelelést igazolja.

Technikai Adatok:

Anyagvastagság: 0,5 mm

Átmérők: 120 mm

Hosszúság: 250 mm

Csatlakozás: Ráncolt végű

Szín: Fekete

Származási hely: Macedónia

CE minősítés száma: 1888-CDP-2660

Felhasználási Területek: Fűtőberendezések füstelvezetése beltérben Kályhák, kandallók és egyéb tűzterek kiegészítő eleme Telepítés és Karbantartás: A füstcső telepítése egyszerű, a ráncolt végű csatlakozás révén könnyedén illeszthető a többi kéményelemhez. A karbantartás a rendszeres ellenőrzést és tisztítást igényli, hogy a füstcső hosszú távon biztonságosan és hatékonyan működjön.

Előnyei: Különböző méretek: Széles választékban elérhető, hogy mindenki megtalálja a szükséges méretet. Könnyű telepítés: A ráncolt végű csatlakozás gyors és egyszerű szerelést tesz lehetővé. Tartós anyag: A 0,5 mm-es vastagság biztosítja a cső tartósságát és ellenálló képességét. CE minősített: Az európai szabványoknak való megfelelés biztosítéka.

A kosárba helyezés előtt válassza ki a kívánt méretet!

2 - 5 munkanap