Füstcső alumínium szűkítő idom

Cikkszám: FFMSZA766000
Alumínium füstcső szűkítő 76/60mm, tartós és hőálló, CE minősített, könnyű karbantartás.
Füstcső alumínium szűkítő idom
Cikkszám: FFMSZA766000
2 240 Ft

Füstcső Szűkítő Idom Alumínium 76 / 60 mm

Termékleírás:

Az alumínium füstcső szűkítő idom kifejezetten gáz tüzeléshez lett tervezve, amely lehetővé teszi a különböző átmérőjű füstcsövek összekapcsolását. Az anyagvastagsága 0,5 mm, biztosítva a termék tartósságát és ellenálló képességét a hőmérséklet és a korrozív gázokkal szemben. Az átmérő 60 mm-től 150 mm-ig választható különböző kombinációkban, ami széleskörű alkalmazást tesz lehetővé. A termék natúr alumínium színben készül, Magyarországról származik és CE minősítéssel rendelkezik, ami a minőségi és szabványos gyártás bizonyítéka.

Technikai Adatok:

Anyagvastagság: 0,5 mm

Átalakítás: 76 / 60 mm

Szín: Natúr alumínium

Származási hely: Magyarország

CE minősítés száma: 1415-CPD-56 (C-11/2013)

Felhasználási Területek: Gáz tüzelésű rendszerek füstelvezetése Füstcső méretátalakítás Telepítés és Karbantartás: A füstcső szűkítő idom könnyen illeszthető a különböző méretű füstcsövek közé. Az alumínium anyagnak köszönhetően a karbantartás egyszerű, csak az időszakos tisztítás és ellenőrzés szükséges.

Előnyei: Tartósság: Az alumínium anyag hosszú élettartamot és ellenálló képességet biztosít. Széleskörű Kompatibilitás: A változatos méretválaszték megkönnyíti a különböző rendszerelemek összekapcsolását. CE Minősítés: Az európai szabványoknak való megfelelés biztosítása. Magyar Gyártmány: A helyi származás garantálja a termék megbízhatóságát.

Kérjük, válassza ki a kívánt méretet a kosárba helyezés előtt.

2 - 5 munkanap