Esővízgyűjtő szett Basic 310

Cikkszám: GAEK310S
Graf 310 literes esővízgyűjtő tartály szett
Esővízgyűjtő szett Basic 310
Cikkszám: GAEK310S
51 520 Ft
Kedvezményes Árú BASIC Esővíztároló és Csatorna Bevezető Készlet
310 liter

Termékleírás:

A Kedvezményes Árú BASIC Esővíztároló és Csatorna Bevezető Készlet egy praktikus csomag, amely minden szükséges tartozékot tartalmaz az esővíz hatékony gyűjtéséhez és tárolásához.

A készlet tartalmaz egy esővíz tárolót tetővel és csappal, amelynek űrtartalma választható 210, 310 vagy 510 liter között.

A mellékelt magasító talpazat lehetővé teszi a tartály megemelését, és zöld színű talppal rendelkezik. A csomag részeként egy Esővíz Bevezető Csomag is található, amely tartalmaz egy RAPIDO esőlopó csomagot, egy lyukfúró fejet, és minden szükséges csatlakozót és tartozékot.

A Kedvezményes Árú BASIC Készlet segítségével könnyen és hatékonyan gyűjtheti és használhatja az esővizet kertöntözéshez vagy más vízfelhasználási célokhoz.

Technikai Adatok:

Tartalmaz egy esővíz tárolót tetővel és csappal (választható űrtartalom: 210, 310 vagy 510 liter) Tartalmaz egy magasító talpazatot (33 cm-es, zöld színű) Tartalmaz egy Esővíz Bevezető Csomagot, amely magában foglalja a RAPIDO esőlopó csomagot, lyukfúró fejet, csatlakozókat és gumitömítést.

Gyártmány: GRAF - GARANTIA

Származási hely: Németország

Megjegyzés: A téli fagyok beállta előtt a vizet le kell engedni!

Kérjük, válassza ki a kívánt űrtartalmat a kosárba helyezés előtt!

Ha a kosár értéke meghaladja az 50 000 Ft-ot és legalább 1db ESŐVÍZGYŰJTŐ TARTÁLYT tartalmaz,

akkor a kiszállítás Pest Vármegye teljes területén INGYENES!

(rendelésnél válassza ezt az opciót!)

2 - 5 munkanap