Esővízgyűjtő Colombus

Cikkszám: GAEFC3700
Graf Colombus ciszterna több méretben
Graf Colombus ciszterna több méretben
Graf Colombus ciszterna több méretben
Graf Colombus ciszterna több méretben
Esővízgyűjtő Colombus
Cikkszám: GAEFC3700
621 300 Ft

Esővízgyűjtő Colombus

Termékleírás:

Az Esővízgyűjtő Colombus egy földalatti esővíz tartály, amely különböző űrtartalmakkal érhető el, beleértve a 3700, 4500 és 6500 literes változatokat.

Ez a tartályrendszer gyalogosan járható aknafedéllel rendelkezik, ami könnyű hozzáférést biztosít. A tartály kupolájának átmérője 60 cm, és 1 db DN 100 ajakos tömítéssel ellátott nyílás található rajta.

A tartozék teleszkópos tartálynyílás 47-95 cm között állítható és 5 fokban dönthető, továbbá 3 db DN 100 nyílás található rajta ajakos tömítéssel. Az előre fúrt ajaktömítéses nyílásokkal (túlfolyó, légcsatorna) könnyű és biztonságos a telepítés. A gyerekbiztos védelmet a PE (polietilén) dupla falú fedél biztosítja, ami kertben csak egy fűzöld fedélként látható. A szűrő technológiát a tartályba is be lehet építeni, de külső előszűrővel is használható.

A termék környezetbarát, 100%-ban újrahasznosítható, és hosszú élettartamra tervezett. A GARANTIA termékek akár 20 év garanciát is kínálnak. Ezen kívül alacsony erőforrásigényt biztosítanak, minimalizálva ezzel a környezeti hatást.

Technikai Adatok:

Űrtartalom: 3700, 4500, vagy 6500 liter

Szín: Sötétzöld

Gyártmány: Graf Garantia

Származási hely: Németország

Részletes méretek és beépítési útmutató elérhetők a mellékletekben.

Felhasználási Területek: Esővízgyűjtés Öntözés Kerti tó vízszintjének szabályozása Előnyei: Különböző űrtartalmak választhatók Gyalogosan járható aknafedél Könnyű hozzáférés és telepítés Gyerekbiztos fedélbiztonság Környezetbarát és hosszú élettartam Akár 20 év garancia

Megjegyzés: A terméket nem postázzuk, és utánvéttel nem rendelhető.

Kérjük, válassza ki a kívánt űrtartalmat a kosárba helyezés előtt.

Pest Vármegye teljes területén INGYENES kiszállítás!

(rendelésnél válassza ezt az opciót!)

Rendelésre kb. 3 hét