Alágyújtós kocka 40db

Cikkszám: ALH15331
Hepo alágyújtós begyújtó kocka, gyors és hatékony tűzgyújtás.
Alágyújtós kocka 40db
Cikkszám: ALH15331
620 Ft

HEPO Alágyújtós Kockák Szilárd Tüzelőanyaghoz

Termékleírás:

Élvezze a gyors és egyszerű tűzgyújtást a HEPO Alágyújtós Kockákkal, amelyeket kifejezetten a szilárd tüzelésű kályhák és kandallók begyújtásához terveztek. Ezek a kényelmes, egyedi kockák kiiktatják a papír és vékony begyújtófa használatának szükségességét, biztosítva egy megbízható, szennyeződésmentes gyújtást minden egyes alkalommal.

A csomag 40 darab, könnyen használható kockát tartalmaz, amelyek egyenletesen égnek, és garantálják a tűz gyors lángra kapását.

Származási hely: Szerbia

Használati Útmutató: Helyezzen egy HEPO Alágyújtós Kockát a kályhába vagy kandallóba, ahol a tüzet kezdeni kívánja. Halmozza rá a szilárd tüzelőanyagot, mint például a fát vagy szenet. Gyújtsa meg a kockát biztonságos módon, és várja meg, amíg a tüzelőanyag el nem kezd égni.

Gyors Begyújtás: Megspórolja az időt és a fáradságot a tűzkezdéskor. Tiszta és Hatékony: Nem hagy maradványokat, és csökkenti a füst kibocsátást. Környezetbarát: A HEPO Alágyújtós Kockák a fenntarthatóságot szem előtt tartva készülnek.

Biztonsági Információ: Tartsa távol gyerekektől és háziállatoktól. Használat után győződjön meg róla, hogy a tűz teljesen ki van-e aludva. Kövesse a csomagoláson található további biztonsági előírásokat.

Készen áll a tűz melegére anélkül, hogy bonyolult előkészületeket kellene tennie? Válassza a HEPO Alágyújtós Kockákat a gyors, tiszta és egyszerű tűzgyújtás érdekében!

2 - 5 munkanap