Hasító ék 3 kg

Cikkszám: 11424
Widerway 3kg hasítóék, extra súlyú, magas teljesítményű faaprításhoz.
Hasító ék 3 kg
Cikkszám: 11424
5 160 Ft

Widerway Hasító Ék 3 kg

Termékleírás:

A Widerway Hasító Ék kiváló eszköz a tűzifa előkészítéséhez. A 3 kg-os súlyával ez az ék megnövelt ütőerőt biztosít, ami megkönnyíti a legkeményebb fafajták hasítását is. A tervezése során kiemelt figyelmet fordítottak a tartósságra és a megbízhatóságra, így ez a hasító ék ideális választás mind a házi, mind a professzionális használathoz.

Technikai specifikációk:

Súly: 3 kg, amely elég nehéz a hatékony hasításhoz, de mégis kezelhető.

Gyártó: Widerway, ismert a kiváló minőségű és hosszú élettartamú szerszámaikról.

Felhasználási javaslatok: Tűzifahasítás: Ideális eszköz a különböző méretű és fajtájú tűzifa hasításához. Erdészeti Munkák: Alkalmas erdészeti használatra és nagy mennyiségű fa feldolgozására.

Termék előnyei: Erőteljes Hasítás: A 3 kg súly egyensúlyt teremt az erőteljes ütőerő és a felhasználó fáradtságának csökkentése között. Kiváló Minőség: A Widerway által gyártott eszközök hosszú élettartamot és megbízható teljesítményt ígérnek. Univerzális Alkalmazhatóság: Egyaránt használható otthoni és szakmai környezetben. Legyen szó akár otthoni tűzifahasításról vagy professzionális erdészeti munkákról, a Widerway Hasító Ék megbízható választás, amely minden hasítási feladatot könnyedén és hatékonyan tesz lehetővé.

Választható súly : 1,5 kg, 2 kg vagy 3 kg

2 - 5 munkanap