Takarófólia minden veteményféléhez

Cikkszám: F30270
Zöldséges polietilén talajvédő fólia, hatékony védelem a gyomok ellen.
Takarófólia minden veteményféléhez
Cikkszám: F30270
980 Ft

Takarófólia Minden Veteményféléhez

Termékleírás:

A fekete talajvédő fólia egy univerzális megoldás minden típusú zöldségtermesztéshez. Az ültetősapkákkal ellátott fólia rendelkezik 175 vagy 490 előre perforált lyukkal, 6 cm-es átmérővel, amelyek a vetemények térigénye szerint könnyen eltávolíthatók. A sapkák 15 cm távolságra helyezkednek el egymástól, mind a sorokon belül, mind a sorok között, lehetővé téve az optimális térhasználatot és a növények szabályos elhelyezését. A sapkák két ujjal eltávolíthatók, így a növények könnyedén beültethetők a fólia alá.

A fólia 20 mikron vastagságú polietilénből (LDPE + LLDPE) készült, UV-védelmet biztosító felületkezeléssel van ellátva a hosszú távú használat érdekében.

Választható méretekben kapható: 0,95 x 5 méter és 1,4 x 10 méter, amelyek a vásárlás előtt állíthatók be.

Hollandiai származása garancia a minőségre és megbízhatóságra.

Technikai Adatok:

Anyagvastagság: 20 mikron

Ültető lyukak átmérője: 60 mm

UV védelem: Igen

Választható méretek: 0,95 x 5 m, 1,4 x 10 m

Szín: Fekete

Származási hely: Hollandia

 Felhasználási Területek: Általános zöldségtermesztés Gyomok elleni védelem és a talaj nedvességtartalmának megőrzése Növények egységes és szabályos elrendezésének elősegítése Telepítés és Karbantartás: A takarófólia egyszerűen kiteríthető és a talajhoz rögzíthető. Az ültetősapkák eltávolítása egyszerű, és nem igényel különösebb szerszámokat vagy erőfeszítést. A fólia karbantartása minimális, rendszeres ellenőrzést igényel az UV védelem és a fólia integritásának megőrzése érdekében.

Előnyei: Sokoldalúság: Bármilyen zöldségtermesztéshez alkalmazható. Előre perforált lyukak: Könnyű ültetést és növényelhelyezést tesznek lehetővé. UV-stabil anyag: A fólia hosszú távú használatra van tervezve. Holland minőség: A termék megbízhatósága és tartóssága garantált.

2 - 5 munkanap