Ecofil 2 x 18 literes szelektív hulladéktároló

Cikkszám: EL-PF02A
Ecofil 2x18L szelektív hulladéktároló, hatékony hulladékszelektálás.
Ecofil 2 x 18 literes szelektív hulladéktároló
Cikkszám: EL-PF02A
26 610 Ft

Ecofil 2 x 18 Literes Szelektív Hulladéktároló

Termékleírás:

Az Elletipi Ecofil szelektív hulladéktároló a szekrény fenéklapjára rögzíthető és kiemelkedik erősségével, tartósságával. Ez a kompakt tervezésű termék helytakarékos megoldást kínál nagy tárolókapacitással, összesen 36 literes űrtartalommal, két 18 literes rekeszben. A beszerelése egyszerű, mindössze négy csavart igényel, és a szürke színű kivitel könnyen illeszkedik a modern konyhai környezetbe. A tisztán tartása egyszerű, a fióksín pedig a termék része, így nem szükséges külön megvásárolni. Olaszországi származása minőséget és tartósságot garantál.

Technikai Adatok:

Méret: Kis helyigényű, de nagy tárolókapacitású

Szerelés: Egyszerű, 4 csavarral rögzíthető

Tisztítás: Könnyen tisztítható

Szín: Szürke

Dimenziók: Mélység: 460 mm, Szélesség: 340 mm, Magasság: 310 mm

Űrtartalom: Összesen 36 liter (2 x 18 liter)

Gyártó: Elletipi

Származási hely: Olaszország

Felhasználási Területek: Konyhai szelektív hulladék gyűjtése Többféle hulladéktípus különválasztott tárolása Telepítés és Karbantartás: Az Ecofil szelektív hulladéktároló könnyedén felszerelhető a fenéklapra, és a tisztántartása egyszerű. A termék megfelelő karbantartása hosszú távú és problémamentes használatot biztosít.

Előnyei: Két külön rekesz: Lehetővé teszi a hulladék kényelmes szelektálását. Kompakt méret: Megfelelő a kisebb helyiségekben történő használathoz is. Egyszerű telepítés: A csomagban található csavarokkal rövid idő alatt rögzíthető. Minőségi olasz gyártmány: Az Elletipi márka garancia a kiváló designra és anyaghasználatra.

2 - 5 munkanap